Over ons team

Al onze bestuursleden zijn actief geweest (of zijn nog actief) binnen besturen van Groningse sportverenigingen. Daardoor weten wij waar het om draait voor de verenigingen en kunnen wij de belangen van de verenigingen goed behartigen. We streven een evenwichtige verdeling na ten aanzien van het soort sporten waar we actief zijn omdat we weten dat specifieke sporten ook specifieke problemen hebben.

team foto
teamlid

Voorzitter

Bram Reudink

Ik ben jarenlang actief geweest binnen badmintonvereniging BC GO!. Eerst als TC-lid, daarna als TC-voorzitter en tot slot ben ik 7 jaren voorzitter geweest. Momenteel ben ik vice-voorzitter van de Nederlandse Badminton Bond. Professioneel ben ik free-lance business consultant.

teamlid

Secretaris

Ad Molenaar

Ik ben voorzitter geweest van een voetbalvereniging en jarenlang secretaris van de Federatie Groninger Amateurvoetbalverenigingen. Als gepensioneerd docent taalvaardigheid kan ik mij met veel plezier richten op mijn taak als secretaris van de Sportkoepel.

teamlid

Penningmeester

GP de Vries

Ik ben al meer dan 45 jaar betrokken als bestuurslid en vrijwilliger bij diverse verenigingen, waaronder 27 jaar voorzitter van een rugbyclub. Ik gooi nu nog een balletje bij Rugby Club Dwingeloo waar ik ook als vrijwilliger actief ben. Ik vind het clubleven en de breedtesport erg belangrijk voor een gezonde maatschappij en zet me dan ook graag in voor de Sportkoepel Groningen.

teamlid

Bestuurslid

Emmy in 't Veldt

In mijn sportieve carrière heb ik veel aan wedstrijdzwemmen en waterpolo gedaan (in Dordrecht en Leiden). Na een korte pauze sinds 2010 weer actief, en wel binnen het masterszwemmen bij G.Z. TriVia. Bij deze vereniging ben ik van 2014 t/m 2018 ook bestuurslid geweest. Op dit moment hou ik me binnen G.Z. TriVia nog bezig met het Zwemmen Speciaal.

teamlid

Bestuurslid

Jan Buitenhuis

Professioneel heb ik een internationaal werkende divisie van kartonfabrieken geleid (750 personeelsleden). Na mijn pensionering op 55 jarige leeftijd heb ik mij volledig gericht op vrijwilligerswerk. Ik ben o.a. 12 jaar voorzitter geweest van de voetbalvereniging Oranje Nassau in Groningen en ik ben tevens erelid van deze club. Privé ben ik getrouwd, heb 3 kinderen en 7 kleinkinderen die allen in Leek wonen.

teamlid

Bestuurslid

Joop Top

Professioneel ben ik van 1995 tot heden ondernemer in de juridische advisering en bedrijfsmatige incasso van vorderingen. Vanaf 1980 actief in de sport bij GVAV Voetbal in allerlei functies waarvan ruim 25 jaar als bestuurder (penningmeester). Daarvoor ben ik lid van verdienste EN erelid van GVAV Voetbal. Ook ben ik onderscheiden met de Gouden Speld van de KNVB voor mijn activiteiten in het voetbal op 04-11-2013 bij mijn afscheid als verenigingsbestuurder. Privé ben ik gehuwd, heb ik een zoon en een dochter en twee kleinzoons die beide ook voetballen.

teamlid

Bestuurslid

Vacant

We zijn op zoek naar een nieuw bestuurslid, bij voorkeur iemand uit Haren of Ten Boer vanuit de zaalsport.